به گزارش می هاست به نقل از فیوچریسم، این باتری قابلیت استفاده در طیف گسترده ای از وسایل الكترونیك را دارند. باتری های مذكور بسیار باریك و كاغذی بوده و محیط زیست را هم آلوده نمی كنند. همچنین می توان از آنها در شرایط آب و هوایی دشوار و حتی صحراهای خشك و سوزان استفاده كرد.
نمونه اولیه این باتری كه توسط محققان تولید شده با استفاده از مقدار اندكی از آب دهان می تواند یك چراغ ال ای دی را به مدت ۲۰ دقیقه روشن نگه دارد. این فناوری می تواند كاربردهای گسترده ای در كشورهای كمتر توسعه یافته پیدا كند كه دسترسی به برق در آنها محدودیت های زیادی دارد.
از این باتری های ساده می توان برای تامین برق مورد نیاز دستگاه ها و ابزار پزشكی مانند ابزار تست حاملگی، تست HIV، برخی انواع نمایشگرها و غیره استفاده كرد.سرهم كردن و تولید این باتری ها كار ساده ای است و با هزینه اندك قابل انجام است. باتری های یادشده علاوه بر آب دهان با استفاده از آب كثیف و تسویه نشده هم كار می كنند. در تولید این باتری از مواد ساده ای مانند كاغذ، كربن و موم چاپ شده استفاده شده است. اما در آنها سلول های باكتری های خاصی نیز وجود دارد كه exoelectrogen نام دارند و قادر به تولید انرژی الكتریكی هستند.