مهندس عزت الله ضرغامی در یادداشتی نوشت :به حسب مسئولیتام در شورایعالی انقلاب فرهنگی، چند شب گذشته از یكی از شهربازیهای كودكان بازدید كردم.
مدیر فهمیده و با ذوق آنجا ، تمركز خود را بر روی بازیهای حركتی گذاشته بود و موفق شده بود در كنار فراهم كردن فضای قابل قبول شادی و تفریح، تقویت مهارتهای فردی اعم از فیزیكی و فكری را هم فراهم كند.
توسعهی بیرویه بازیهای رایانهای و كنسولهای گیم (مانند پلی استیشن ) در شهربازیها، علاوه بر آسیبهای فراوان فكری و جسمی به كودكان، به شدت به لحاظ محتوایی نیز ، با اصول فرهنگی ما ایرانیان در تعارض است.
بنیاد بازیهای رایانه ای در كشور ، نتوانست پاسخگوی نیاز مردم و فرزندانشان در این حوزه باشد.
باید سختافزار مناسب، همراه با نرمافزار آن، در كنار هم طراحی و تبدیل به كالای مؤثر شوند. حلقه مفقودهی ما در این حوزه، تجاری سازی این بازیهاست.
برخی دستگاههای فرهنگی، با سلام و صلوات از بازیهای ویدئویی ایرانی و اسلامی خود رونمایی میكنند، در حالی كه كاربرد آن صرفاً محدود به استفاده از كامپیوتر (pc) است و كماكان فضای پرزرق و برق بازیهای خارجی، در شهربازیهای كشور، از این ظرفیت ضروری ملی خالی است.
پیشنهاد میكنم «بنیاد بازیهای حركتی»، وابسته به یكی از دستگاههای فرهنگی و یا ورزشی كشور تأسیس شود، تا افراد خلاق و مبتكر بتوانند ایدههای خود را به ثبت برسانند و راههای تازهای برای رشد فكری و جسمی نسلهای آیندهمان فراهم كنند.
جوانان خوش ذوق و با انگیزه و علاقمند به این عرصه تشویق و حمایت شوند و وامهای ارزانقیمت در اختیار آنان قرار داده شود.این حوزه، به شدت ارزان قیمت، اشتغال زا، پرتحرك و مؤثر برای تربیت نسلهای آیندهمان است.
در هیاهوی دعواهای سیاسی، مهمترین نیازهای اجتماعی، فرهنگی مردم به فراموشی رفته است.