ثبت بیش از دو میلیون درخواست در درگاه ملی مجوزها

ثبت بیش از دو میلیون درخواست در درگاه ملی مجوزها می هاست: معاون دولت الکترونیکی سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت تا حالا افزون بر 2 میلیون و 800 هزار درخواست مجوز در درگاه ملی مجوزها به ثبت رسیده و نزدیک به 4400 مجوز قانونی موجود در کشور را ارائه می دهد.


به گزارش می هاست به نقل از ایسنا، درگاه ملی مجوزهای کسب وکار، بستری اینترنتی تحت مدیریت دبیرخانه «هیأت مقررات زدایی و بهبود محیط کسب وکار» است که برای همه کسب وکارهای موجود در کشور، شرایط، مدارک، مجوزهای پیش نیاز، هزینه و زمان صدور مجوز را شفاف و قابل فهم ارائه می کند. این درگاه، تنها مرجع رسمی اعلام شرایط صدور مجوزهای کسب وکار و معرفی مرجع قانونی صادرکننده همه مجوزهای کسب وکارها در کشور شمرده می شود.

بر اساس ماده ۷ قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و اصلاحات بعدی، «هیأت مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار»، به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی موظف است شرایط، مراحل و هزینه های صدور مجوزهای کسب وکار را شفاف و سهل کند تا هر شهروند بتواند در این سایت به آسانی از شرایط و مراحل دریافت مجوز کسب وکار مورد نظرش باخبر شود و در صورت درخواست، از درگاه تخصصی، مجوز مورد نظرش را به سهولت و در کمترین زمان ممکن، دریافت کند.

دبیرخانه «هیأت مقررات زدایی و بهبود محیط کسب وکار» در مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب وکار وزارت امور اقتصادی و دارایی مستقر است و راهبری و مدیریت "درگاه ملی مجوزهای کسب وکار کشور" را به عهده دارد.

شفاف سازی شرایط، مدارک، زمان و هزینه لازم برای صدور مجوز همه کسب وکارها، معرفی مرجع اصلی صادرکننده مجوز هر کسب وکار، سهل کردن شرایط، مدارک و زمان و هزینه لازم برای صدور مجوز همه کسب وکارها، ثبت نام از متقاضیان دریافت مجوز، راهنمایی و هدایت وی به درگاه تخصصی صادرکننده مجوزو پشتیبانی و پیگیری دریافت مجوز موردنظر متقاضی در زمان اعلام شده و پیگیری قضایی درصورت عدم صدور مجوز بدون دلیل موجه همچون کارکردهای اصلی درگاه مذکور است.

در این راستا بتازگی جواد موحد- معاون دولت الکترونیکی سازمان فناوری اطلاعات ایران- بازطراحی و پیاده سازی صدور مجوزهای کشور به همراه تولید و اختصاص شناسه یکتای مجوز و نیز طراحی و پیاده سازی صدور مجوزهای اعلانی را همچون با اهمیت ترین اقدامات انجام شده درباب درگاه ملی مجوزها عنوان نمود و اظهار داشت: در این درگاه که وزارت امور اقتصاد و دارایی بهره بردار آنست، تا کنون افزون بر ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار درخواست مجوز به ثبت رسیده است و نزدیک به چهار هزار و ۴۰۰ مجوز قانونی موجود در کشور را ارائه می دهد.

معاون دولت الکترونیکی سازمان فناوری اطلاعات ایران، سامانه پنجره واحد زمین را از بابت نقشی که در صیانت از اراضی کشور و صدور مجوزهای زمین محور ایفا می کند، بسیار مورد توجه و حائز اهمیت دانست.

طبق اعلام سازمان فناوری اطلاعات ایران، موحد عملکرد این سامانه را به دو زیرسامانه پایش اراضی و درگاه متقاضیان مردمی تقسیم و اشاره کرد: در سامانه پایش اراضی، شاهد انعقاد تفاهم نامه ای با ماهواره خیام در سال قبل با هدف دریافت باکیفیت تصاویر اراضی کشور بودیم. این سامانه با مقایسه قبل و بعد تصاویر ماهواره ای اراضی کشور و پردازش آنها به کمک هوش مصنوعی، قادر می باشد تخلفاتی همچون تغییر کاربری های بدون مجوز را شناسایی کند.

گفتنی است مدتی پیش اعلام گردید که کسب وکارها باید حداکثر تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ شناسه یکتا دریافت نمایند و آنهایی که حداکثر ۲ سال بعد از اجرای قانون تسهیل صدور مجوزها، شناسه یکتا نداشته باشند از نظر قانونی، فاقد مجوز هستند.

درواقع با هوشمند شدن خدمات دولت، کسبه ای که شناسه یکتا نداشته باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسب وکار ثبت نباشد، برای دریافت خدمات در اداره های دولتی و بانکها گرفتار مشکل می شوند. بدین سبب دارندگان مجوزهای کاغذی می توانند با مراجعه به درگاه ملی مجوزها با ورود سه کد (سریال کارت ملی، شناسه پروانه و کد پستی محل خدمت) به سرعت، رایگان و غیرحضوری شناسه یکتا دریافت نمایند.




421
0.0 از 5
1403/01/17
15:23:57
تگهای خبر: الكترونیك , اینترنت , خدمات , دولت الكترونیك
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
هاست و دامین

هاست و دامین

mihost.ir - حقوق مادی و معنوی سایت می هاست محفوظ است

می هاست

هاست ارزان