پیش از اینكه گرفتار فیشینگ شویم، چه كار كنیم؟
برای جلوگیری از حملات فیشینگ، پیش از كلیك روی سایت، درباب صحت وجود آدرس سایت اطمینان حاصل كنید و مراقب شیوه نگارش نام سایت مورد نظر باشید
به گزارش می هاست به نقل از ایسنا، یکی از شگردهای جمع آوری اطلاعات کاربران، سایت های فیشینگ است. رصد فضای مجازی سایت هایی جعلی را نشان میدهد که برای ارائه خدمات به کاربران، اطلاعات حساب افراد را جمع آوری و از این اطلاعات سوءاستفاده کرده یا آنرا در اختیار دیگران قرار می دهند.
حتما این روزها درباب حملات فیشینگی و تله سایت های جعلی با عناوین مختلف مواردی شنیده اید و افراد یا اشخاصی را دیده اید که به دام این کلاهبرداری ها افتاده باشند. پلیس فتا، برای جلوگیری از به دام افتادن با این روش کلاهبرداری، راهکارهایی ارائه کرده است که به کارگیری آنها می تواند از وقوع این چنین کلاهبرداری هایی پیشگیری کند.
همچون این روش ها این است که پیش از کلیک روی سایت، حتما درباب صحت وجود آدرس سایت اطمینان حاصل کنید، اینکه اصلا یک چنین سایتی وجود دارد یا خیر. از صحت دامنه ی ایمیلی که برایتان ارسال می شود نیز اطمینان حاصل کنید و مراقب شیوه نگارش نام سایت مورد نظر باشید.
انتظار هرگونه پیش آمد غیرمنتظره ای را داشته باشید و بیشتر از گذشته دقت کنید. همین طور همیشه درباب تازه ترین تکنیکهای عملیات فیشینگی به روز باشید و اطلاعات به روز کسب کنید. توجه داشته باشید که شرکت ها و سایت های معتبر هیچ گاه اطلاعات حساس شخص را بوسیله ایمیل درخواست نمی کنند و همین طور شما را مجبور به بارگیری هرزنامه (spam) نمی کنند.
همین طور لازم است بررسی کنید که پیوند متن با URL معتبر مطابقت دارد یا خیر و مراقب تاکتیک های تهدیدکننده نیز باشید. درنهایت اینکه یک ابزار ضدفیشینگی نصب و از مرورگرهایی استفاده کنید که toolbar ضدفیشینگی دارد و وب سایت ها را چک می کند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب