اشتغالزایی برای ۹۷۸ نفر با احیای پنج واحد صنعتی در ابهر

اشتغالزایی برای ۹۷۸ نفر با احیای پنج واحد صنعتی در ابهر احیای واحدهای صنعتی راكد و نیمه تعطیل مقدمه و میانبری برای رسیدن به اهداف جهش تولید و اشتغال در كشور شمرده می شود كه در ابهر نیز این راهكار در اولویت برنامه مسئوولان قرار گرفته است تا شاهد رونق اشتغال و تولید در این شهرستان باشیم.


برای ایجاد و راه اندازی یک واحد صنعتی، سرمایه گذاران و کارآفرینان مراحل بسیار زیادی را باید طی کرد تا به مرحله نصب تجهیزات رسید، انتخاب زمین و صدور مجوزهای ساخت و آماده سازی زیرساخت های لازم جهت ساخت کارخانه و از همه مهم تر تامین انرژی مورد نیاز تولید از قبیل آب، برق و گاز همچون مراحل دشوار راه اندازی یک واحد تولیدی است.
در این میان وقتی گشتی در شهرک های صنعتی شهرستان ابهر می زنیم گاهی در کنار واحدهایی که از آنها صدای دلنشین و امید بخش تولید می آید با شرکت هایی مواجه می شویم که چند نفر نگهبان در ورودی آنها تنها بازماندگان نیروی کار این واحدها هستند که طی سالیان به سبب مشکلات مختلف سبب شده پنجره و شیشه های این واحدهای تولیدی شکسته شود.
نظریه “پنجره شکسته ” یکی از غم بارترین واژه هایی است که در صنعت به کار می رود و شاید سنگ واردات بی رویه، نبود اعتماد به تولید داخل، سخت گیری بانک ها و فرسودگی تکنولوژی تولید از مهم ترین دلیلهای رکود و خاموشی این واحدهای تولیدی باشند.
رهبر معظم انقلاب با توجه ویژه به موضوع اقتصاد و تولید، امسال را به نام "سال جهش تولید” نامگذاری کردند که همین مورد، فعالیت ها و تلاش ها را بمنظور توسعه بخش تولید برای غلبه بر لطمه بیکاری، مضاعف کرده است.
حفظ واحدهای صنعتی و تولیدی موجود و پشتیبانی از واحدهای صنعتی غیرفعال و بازگرداندن آنها به چرخه تولید، از برنامه های مهم دولت شمرده می شود و احیای این واحدها به عنوان راهکاری موثر در امتداد توسعه و خصوصاً شهرستان ابهر به عنوان قطب صنعتی استان است که می تواند به اقتصاد این خطه رونق بیش از پیش ببخشد.
مسوولان صنعت استان در سال های اخیر با پشتیبانی از واحدهای صنعتی مانند اجرای طرح های رونق تولید، برگزاری کارگروه های رفع موانع تولید در محل واحدهای صنعتی، ارائه بسته های حمایتی و تسهیلات به صنایع کوچک و متوسط و طرح اشتغال فراگیر، راهبرد پشتیبانی از تولید داخلی و کاهش نرخ بیکاری را در دستور کار خود قرار داده است.
فعال کردن واحدهای نیمه تمام، راکد و نیمه تعطیل در ابهر یکی از راهکارهای اساسی برای برون رفت از مشکلات اقتصادی مبتلابه بوده که در کنار نهضت پشتیبانی از تولید داخلی و احیای واحدهای تولیدی کوچک و بزرگ با تدبیر دولت در این استان به بار نشست تا مقدمه ای برای جهش تولید باشد.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان ابهر دراین زمینه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در امتداد عمل به شعار سال و منویات رهبر معظم انقلاب و با پیگیری های صورت گرفته پنج واحد صنعتی راکد و نیمه تعطیل این شهرستان در حال احیا هستند و پیشرفت بسیار خوبی را دراین زمینه شاهد می باشیم.
محمدرضا دادشیان اشاره کرد: از پنج واحد تولیدی در حال احیا سه واحد، شامل گروه صنعتی نیکو با اشتغال ۲۶۰ نفر و با ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری و شرکت آریا فرم آرا(چینی هیس سابق) با اشتغالزایی ۸۰ نفر و سرمایه گذاری بیش از ۹۸۸ میلیارد ریال و شرکت ماد بافت با اشتغالزایی ۱۵۰ نفر و با تزریق ۲۵ میلیارد ریال سرمایه در مرحله صدور پروانه بهره برداری هستند.
وی گفت: شرکت ذوب فلزات ابهر با پیشرفت ۸۰ درصدی و مجتمع فولاد و نورد آسین( ابهر بافت سابق) با پیشرفت بیش از ۶۰ درصد به زودی وارد چرخه تولید خواهند شد.
رییس صنعت، معدن و تجارت ابهر اظهار داشت: بعد از اتمام مراحل احیاء این شرکت ها در شهرستان ۹۷۸ نفر اشتغالزایی خواهد شد.
داداشیان اشاره کرد: شرکت هایی مانند چینی هیس بیش از ۱۸سال و ابهر بافت سابق بیش از سه دهه به حالت تعطیل درآمده بودند که خوشبختانه با پیگیری های صورت گرفته بعد از سالیان طولانی به عرصه تولید بازگشته اند.
اجرای طرح های توسعه واحدهای صنعتی گام بلند در جهش تولید است
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ابهر اظهار داشت: کمک به اجرای طرح های توسعه نیز مانند احیا همچون گام های بلند در جهش تولید و ایجاد اشتغال است.
این مسوول اضافه کرد: اجرای طرح توسعه توسط شرکت ها بیشتر بمنظور تکمیل زنجیره تامین و قطع وابستگی به بیرون و یا افزایش تولید اجرا می شود که این امر اهمیت ویژه ای در جهش تولید و ایجاد اشتغال و همین طور نشان از رونق تولید این واحدها است.
رییس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان ابهر اشاره کرد: تابحال ۴۸ واحد صنعتی این شهرستان جواز طرح توسعه خودرا دریافت کرده اند.
وی با اعلان اینکه در مجموع واحدهای صنعتی شهرستان بیش از هفت هزارو ۸۰۴ میلیارد ریال در طرح توسعه خود سرمایه گزاری نموده اند، اشاره کرد: پیش بینی می شود با اجرای طرح های توسعه برای یک هزارو ۴۲۶ نفر به خصوص جوانان شهرستان فرصت شغلی ایجاد شود.
به گزارش می هاست به نقل از ایرنا، موقعیت کم نظیر جغرافیایی و نزدیک بودن به خطوط ریلی و راه های اصلی کشور این شهرستان را جزو قطب های صنعتی و کشاورزی کشور و استان قرار داده است بطوری که در ۲۴۷ واحد صنعتی دارای پروانه بهره برداری در رشته های مختلف آن بیش از ۱۳ هزار نفر اشتغالزایی داشته است و هم اکنون ۱۵ طرح صنعتی مهم با اشتغالزایی ۲ هزارو ۹۵۷ نفر در دست اجرا است که از این تعداد می توان به مجتمع فولاد البرز ناب آرش با پیشرفت فیزیکی ۹۲ درصدی و اشتغالزایی ۵۰۷ نفر، نورد فولادکاران افق با اشتغالزایی ۶۰ نفر در حوزه فولاد، این شهرستان را جزو مدعیان تولید فولاد آلیاژی کشور قرار خواهد داد که بزودی توسط مسئولان عالی رتبه کشوری بهره برداری خواهد شد.
همچنین در حوزه صنعت نساجی با اتمام چهار واحد صنعتی مه ریس ۱ و ۲، پویا بافت و اطلس جین شاهد تحول بزرگ در صنعت نساجی شهرستان و پیش بینی اشتغال زایی بیش از یک هزار و ۹۰۰ نفر برای خطه ابهرود خواهیم بود.
به نظر می رسد در سال جهش تولید و سرلوحه قرار دادن راهبردهای رهبر معظم انقلاب توسط مسئولان استانی و شهرستانی، طرح ریزی های مناسب و انتخاب راهکار حفظ واحدهای فعال، طرح توسعه و احیای واحدهای صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل جهت تحقق شعار در سال آخر دولت شاهد به ثمر نشستن واقعی جهش تولید در شهرستان ابهر باشیم.


2123
5.0 از 5
1399/06/14
17:29:59
تگهای خبر: تكنولوژی , سرمایه گذاری , صنعت , نصب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
هاست و دامین

هاست و دامین

mihost.ir - حقوق مادی و معنوی سایت می هاست محفوظ است

می هاست

هاست ارزان