دستگاه كنترل دسترسی ماداكتو

دستگاه كنترل دسترسی ماداكتو می هاست: دستگاه كنترل تردد یا سیستم مدیریت و كنترل تردد وظیفه اجازه یا عدم اجازه دسترسی به منبع سرویس، شامل قفل و یا باز كردن درب ها و دنبال كردن مسیر ورود و خروج اشخاص و همچنین اعلام خطر را نیز برعهده دارد.


اجازه یا عدم ارائه مجوز دسترسی به منبع سرویس، شامل قفل و یا باز کردن درب ها و دنبال کردن مسیر ورود و خروج اشخاص می باشد که می تواند داخل یک ساختمان، یک محدوده یا طبقه خاصی از آن یا حتی تعدادی از ساختمان های وابسته به یک منطقه باشد.
و همچنین می توان از همین دستگاه کنترل تردد جهت مدیریت دسترسی به سایر سرویس های عمومی نظیر خدمات عمومی، کاربردهای مالی و اعتباری، دستگاه های حضور و غیاب و یا رستوران استفاده نمود.
اعلام خطر نیز در این مورد به معنای فرستادن اخطار از جانب مکان های حساسی است که قبلاً تعریف شده اند. به عنوان مثال طولانی شدن زمان باز ماندن درب می تواند یکی از مواردی باشد که باعث اعلام خطر و فرستادن پیغام به اتاق کنترل شود.
دستگاه های کنترل تردد با امکان فرمان دادن به گیت های کنترل تردد و قفلهای برقی امکان اجرای دستگاه امنیتی جامع را در هر ساختمانی میسر می سازد.
براساس مطالب بالا دستگاه کنترل تردد، دستگاهی است که وظیفه مدیریت و کنترل تردد انسانی (یا خودرو) را در یک منطقه برعهده دارد. این دستگاه با استفاده از مجموعه ای از سخت افزارها و یک نرم افزار هوشمند دارای ویژگی های زیر می باشد:
1 - کلیدهای الکترونیکی به سختی تکثیر می شوند.
درحالی که کلیدهای فیزیکی به راحتی کپی می شوند، کلیدهای الکترونیکی بسیار پیچیده و در اکثر موارد غیر قابل تکثیر می باشند. این سبب می شود که سازمان دارای محیط امن تری باشد. همچنین با تغییر کاربران یک بخش، دیگر مجبور به تغییر قفل آن بخش نخواهیم بود.
2 - کلیه ترددها ثبت و مانیتور می شوند.
با یک دستگاه کنترل دسترسی شما قادرید تمامی رفت و آمدهای انجام شده در حیطه زیر پوشش را در هر زمان دلخواه بررسی کنید. این یک ابزار گرانبها برای رسیدگی و ردیابی عوامل یک خراب کاری احتمالی می باشد. همچنین می توان کارمندان را از نظر محدودیت تردد در بازه های زمانی مختلف گروهبندی کرد.
3 - قابل تنظیم برای هر کابر
دستگاه این قابلیت را به شما می دهد که سطح حلقه های دسترسی هر یک از کاربران را برای زمان های دلخواه تنظیم کنید.
4 - قفل های الکترونیکی می توانند از راه دور کنترل شوند.
اگر مجبور باشید قفل محدوده دور از دسترسی را کنترل کنید دستگاه این توانایی را به شما می دهد از پایانه مرکزی به صورت کنترل از راه دور فرمان خود را اعمال کنید.
-دستگاه به صورت هوشمند تخطی را هشدار می دهد.
اگر در هر جای از حیطه زیر پوشش، خطایی مشاهده شود دستگاه با اعلام هشدار مسئولین را آگاه می کند.

دستگاه های کنترل تردد به دو گروه اصلی تقسیم می گردند: (Networkable) و (Stand Alone)
1. دستگاه کنترل تردد مستقل Stand Alone:
در این دستگاه ها، مراکز کنترل (یا کارت خوان ها) به تنهایی و بدون نیاز به نرم افزار مرکزی، فرامین لازم را دریافت و یا صادر می نمایند. این مراکز کنترل دارای حافظه داخلی برای ثبت بانک های اطلاعاتی پرسنلی و رخداد وقایع و ترددها می باشند. برنامه ریزی این دستگاه از طریق کیپدهای کارت خوان ها یا توسط کامپیوترهای قابل حمل و نقل و برداشت اطلاعات آن از طریق ارتباط مستقیم یا پرینتر عملی می باشد. این دستگاه ها به دلیل محدودیت های برنامه ریزی و مشکلات جانبی از جمله اتلاف وقت زیاد برای گزارش گیری، معمولاً برای تعداد محدودی درب با فاصله اندک از یکدیگر پیشنهاد می گردند. ویژگی این دستگاه ها، سهولت و سرعت در نصب و راه اندازی.
2. دستگاه کنترل تردد تحت عملکرد شبکه Networkable:
در این دستگاه ها، قلب دستگاه متشکل از یک کامپیوتر مرکزی دستگاه ها و نرم افزار هوشمند دستگاه می باشد. این دستگاه ها بر مبنای پارامترهای زیر انتخاب می گردند.
ساختار دستگاه: چگونگی قرار گرفتن درب ها کنار یکدیگر و چگونگی شبکه شدن آنها با در نظر گرفتن فواصل.
عملکرد مورد نیاز: ورودی و خروجی های دستگاه، دستگاه های جانبی مورد نیاز مانند کنترل هشدارهای دستگاه اعلام خطر، کنترل آسانسورها، ثبت ورود و خروج پرسنلی و...
ابعاد دستگاه: تعداد درب ها، کارت خوان ها
تعداد اپراتورهای استفاده کننده: در قالب شبکه و در نظر گرفتن تفکیک وظایف
نوع کارت خوان ها: کارت خوان های مغناطیسی، بدون تماس، مادون قرمز، بیومتریک (مانند کنترل از طریق اثر انگشت و یا مردمک چشم)، کیپدها و کلیدهای فشاری
نوع درب ها: لولایی، کشویی، تعداد لنگه های درب و...
مهم ترین ویژگی یک دستگاه کنترل تردد شبکه پذیر، توانایی اپراتور کامپیوتر بر کنترل موردی وضعیت وقایع و رخدادها و برنامه ریزی سریع آن می باشد. (Real-Time) دستگاه، عملکرد آنی، نمایش هم زمان همچنین توسعه پذیری دستگاه به صدها درب با کنترل مرکزی و عدم محدودیت در دستگاه های جانبی نیز به این تعریف افزوده می گردند.
اساس این دستگاه ها به شکل درختی بر مبنای یک نرم افزار، مراکز کنترل، دستگاه های واسط تطبیقی و کارت خوان ها استوار بوده و مهم ترین ویژگی های آن به شرح زیر می باشد.
ثبت کلیه رخدادها با نگاه ویژه به هشدارها
نمایش هم زمان رخدادها با اولویت تعیین شده
کنترل مستقیم درب ها (گیت ها، موانع، دوربین ها، دستگاه های اعلام خطر، قفل ها و...) توسط اپراتور کامپیوتر
تعریف بازه های زمانی گوناگون برای تردد کاربران مختلف (نظیر شیفت های کاری)
درجه ایمنی بالا برای دسترسی به نرم افزار و کل دستگاه عملکرد مراکز کنترل به شکل مستقل و بدون نیاز به کامپیوتر در صورت نیاز
امکان غیر فعال نمودن کامل دستگاه در شرایط بحران نظیر آتش سوزی
ویژگی های فوق موجب آن می گردد که در پروژه های متوسط و بزرگ از دستگاه های کنترل تردد شبکه پذیر استفاده گردد.
انواع دستگاه های کنترل تردد

دستگاه های کنترل تردد را می توان به دو گروه زیر طبقه بندی کرد:
کنترل تردد نفر
کنترل تردد خودرو

گیت های کنترل تردد نفر ماداکتو به چهار دسته اصلی تقسیم می گردد.
گیت کنترل تردد اهرمی
گیت کنترل تردد شیشه ای
گیت کنترل تردد لولایی
گیت کنترل تردد تمام قد

جهت کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از قیمت گیت های کنترل تردد به وب سایت شرکت ماداکتو مراجعه بفرمائید.
https://madakto.info
 

5488
5.0 از 5
1396/11/02
15:20:41
تگهای خبر: رپورتاژ , سرویس , الكترونیك , وب سایت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
هاست و دامین

هاست و دامین

mihost.ir - حقوق مادی و معنوی سایت می هاست محفوظ است

می هاست

هاست ارزان