كاربران ایرانی چقدر از اینترنت نسل سه و چهار استفاده می كنند؟
می هاست: آمار منتشره از مقایسه فناوری های دسترسی به اینترنت نشان داده است اینترنت نسل سه و چهار، 86 درصد استفاده كاربران را شامل می شود.
به گزارش می هاست به نقل از ایسنا، هم اكنون انواع سرویس های موجود در اینترنت در ایران، به سبب داشتن خاصیت های متمایز از هم، برای كاربران با شرایط مكانی و موقعیتی متفاوت ارائه می شود. سرویس های پرسرعت فراهم شده از سرویس های ثابت تا نقطه به نقطه و درنهایت همراه را شامل می شوند كه هر سرویس نیز در خود دارای انواع مختلفی سرویس های متمایز از هم است كه كاربران اینترنتی بسته به شرایط و نیاز خود می توانند مناسب ترین سرویس را انتخاب كنند.
مطابق آخرین آمار منتشره در وب سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، تا آخر سال ۱۳۹۷، استفاده از اینترنت استفاده نسل های سه و چهار اینترنتی، با ۶۴ میلیون و ۱۳۷ هزار و ۱۱۲ مشترك، به ۸۶ درصد رسیده است و نشان از رشد اینترنت سیار دارد.
بعد از آن اینترنت پهن باند DSL است كه با هشت میلیون و ۸۸۱ هزار و ۷۶۷ مشترك، ۱۲ درصد را شامل می شود. اینترنت TD-LTE با یك میلیون و ۲۲۳ هزار و ۳۷۷ مشترك، دو درصد را تشكیل می دهد و WiFi با ۲۷۶ هزار و ۳۳۹ مشترك، سهمی كمتر از یك درصد دارد.
انواع اینترنت پرسرعت كدامند؟
یكی از انواع اینترنت پرسرعت، اینترنت ثابت است كه اینترنت های ADSL، VDSL و FTTX را شامل می شود؛ این دسته به یك مكان مشخص و محدوده جغرافیایی خاص یا بستر فیزیكی محدود هستند و خارج از این محدوده ی مشخص، امكان استفاده از این سرویس وجود ندارد.
اینترنت ADSL جز قدیمی ترین سرویس های اینترنت در جهان است كه با استفاده از خطوط تلفن ثابت و بدون ایجاد مزاحمت برای تماسهای صوتی، اطلاعات را از مراكز مخابراتی به روی مودم می آورد و قابلیت سرعت دانلود تا ۲۴ مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود تا دو مگابیت را دارد. اینترنت VDSL هم از دیگر انواع DSL است كه البته سرعت دانلود و آپلود بیش تری دارد.
یكی دیگر از انواع اینترنت پرسرعت، سرویس های ثابت بی سیم است كه انواع ADSL، TD-LTE، وایمكس و اینترنت نقطه به نقطه بی سیم را شامل می شود. این دسته از سرویس ها همان اینترنت پرسرعت ثابت هستند، با این تفاوت كه در همان حوزه مكانی قابلیت اتصال بی سیم را دارند و هم چنین امكان اتصال چند دستگاه، به صورت همزمان را فراهم می كنند. هم چنین اینترنت TD-LTE حداكثر سرعت آزمایشگاهی ۱۱۰ مگابیت بر ثانیه را دارد و حداكثر سرعت عملیاتی آن هم، ۴۰ مگابیت بر ثانیه برآورد شده است.
در كنار سرویس های اینترنت ثابت، اینترنت همراه می باشد كه در سال های گذشته در مقایسه با اینترنت ثابت، رشد بیش تری داشته و در مواردی حتی سرعت بیش تری ارائه می دهد. این سرویس ها، قابلیت استفاده در تمامی نقاط تحت پوشش اپراتور خودرا دارند، اما به دلایلی هم چون دوری از شبكه پوشش شهری اپراتور خود ثبات قطعی سرعت و كیفیت سرویس وجود ندارد. خدمات این سرویس های همراه روی گوشیهای تلفن همراه یا سایر تجهیزات سیمكارت خور مانند تبلت ها قابل دریافت است و خدماتی از قبیل اینترنت نسل دو، نسل سه و چهار ارائه می دهد.
منبع: می هاست
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب