جشن حضور تا ظهور
وزیر ارتباطات: حضور مردم وظیفه ما مسؤلان را سنگین تر می کند
به گزارش می هاست، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: حضور باشکوه مردم در راهپیمایی 22بهمن ماه مسئولیت ما را سنگین تر می کند و پیام روشنی را برای کشورهای حوزه استعمار بهمراه دارد.
به گزارش می هاست به نقل از ایسنا، سید ستار هاشمی- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- در حاشیه مراسم راهپیمایی روز 22بهمن ماه تهران در گفتگو با ایسنا، بیان نمود: این حضور مردمی پیام روشنی را برای همه دنیا بخصوص کشورهاینتخلصم و حوزه استعمار دارد که بدانند و آگاه باشند که مردم ما علیرغم همه دشواری هایی که وجود دارد همواره پای انقلاب خود هستند.
وی در ادامه اظهار نمود: مردم ما همواره در صحنه بوده و همواره با شور و نشاط از دستاوردهای انقلاب حمایت و پاسداری می کنند. حضور مردم مسئولیت ما مسؤلان را بیشتر از پیش سنگین می کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: حضور مردم می طلبد که ما مسؤلان با نگاه جهادی و تلاش بدون وقفه هر آن چه که داریم را برای خدمت به مردم ایران به کار ببندیم.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب