افزایش ظرفیت شبکه انتقال ارتباطات
می هاست: در هفته ای که گذشت طبق اعلام قوه قضائیه مدیرعامل یکی از پیامرسان های داخلی به بهتان فراهم کردن بستر انتشار محتوای غیر اخلاقی در فضای مجازی احضار و بعد از تفهیم بهتان آزاد شد.
به گزارش می هاست به نقل از ایسنا، وزارت ارتباطات هم بدنبال این مساله واکنش نشان و اعلام نمود حمایت و توسعه پلت فرم های داخلی از وظایف وزارت خانه بوده و هست و البته التزام به قانون هم وظیفه پلت فرم هاست.
با گذشت زمان اندکی از طرف قوه قضاییه اعلام گردید که تذکرهای مکرر و چندین باره به مدیرعامل یکی از پلت فرم های ایرانی برای چاره اندیشی در ارتباط با انتشار محتوای غیراخلاقی و انتشار تصاویر مستهجن با بی توجهی این پلت فرم همراه بود، در پی این مساله مقام قضایی در ۲ نوبت از مدیرعامل این پلت فرم برای این مهم دعوت کرد که با بی توجهی فرد یاد شده همراه بود.
پس از جلب مدیرعامل این مجموعه عناوین اتهامی تسهیل دسترسی به محتوای مستهجن و فراهم کردن موجبات فساد بوسیله بسترسازی و عدم نظارت منتهی به اشاعه فحشا به وی تفهیم شد و بعد از تفهیم بهتان متهم با قرار وثیقه آزاد شد.
عبور کاربران پنجره ملی خدمات دولت هوشمند از ۳۰ میلیون نفر همچون خبرهایی بود که در هفته گذشته منتشر گردید. وزیر ارتباطات در یک گفتگوی تلویزیونی با اعلان اینکه تا به الان بیش از ۳۰ میلیون نفر بالای ۱۸ سال، حداقل یک دفعه در ۱۸ ماه گذشته از خدمات این پنجره بهره برده اند تاکید کرد اکنون بیش از سه هزار خدماتی که ارائه می شود بطور متوسط ماهانه بیش از ۶۰ میلیون مراجعه دارد و زمان هایی مانند ایام ثبت نام مدارس، روزانه بیش از ۲۰ میلیون مراجعه به انجام می رسد.
وی معتقد می باشد به این که مرحله بعدی، هوشمندسازی خدمات است وهم حالا نیز برخی از خدمات بصورت هوشمند ارائه شده است که برای مثال می توان اشاره نمود به امکانی که برقرار شد تا مبلغی به برای متولدان امسال واریز شود که در حدود ۱۶ مرحله تعریف شده بود که همه مراحل آن بصورت هوشمند انجام و فقط والدین بانک و شماره حساب را مشخص می کردند.
از دیگر های مهمی که در این هفته منتشر گردید می توان به افزایش ظرفیت شبکه انتقال ارتباطات زیرساخت به ۲۰ ترابیت بر ثانیه اشاره نمود. در حقیقت شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام نموده است ظرفیت شبکه انتقال شرکت ارتباطات زیرساخت با بهره گیری از توانمندی تولید داخلی به میزان ۲۰ ترابیت بر ثانیه بیشتر می شود.
در حال حاضر ظرفیت شبکه انتقال به میزان ۱۷ ترابیت بر ثانیه توسعه یافته که در فازهای بعدی تا انتهای سال این پروژه بطور کامل اجرائی می شود. این پروژه علاوه بر رفع محدودیت های ناشی از کمبود پهنای باند سبب توسعه تکنولوژی داخلی، ایجاد فرصت های شغلی، معرفی توانایی های فنی به کشورهای همسایه، افزایش دانش فنی شرکت و افزایش کمی و کیفی مشترکین می شود.
این هفته میگل دیاز کانل، رییس جمهور کوبا در صدر یک هیئت عالی رتبه سیاسی و اقتصادی وارد تهران شد. بعد از سفر «فیدل کاسترو» رییس جمهور فقید کوبا در خرداد ۱۳۸۰، این اولین سفر رییس جمهور این کشور به ایران است.
در مراسم امضای اسناد همکاری میان جمهوری اسلامی ایران و کوبا، سید ابراهیم رئیسی و میگل دیاز کانل بیانیه مشترک تعمیق روابط راهبردی و دوجانبه را به امضا رساندند. بدین سبب رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران درباره ی جزییات بیشتر این مساله گفت پس از انعقاد یادداشت تفاهم همکاری با وزارت ارتباطات کوبا در خرداد ماه امسال، با طرف کوبایی بر سر برنامه اجرائی تفاهم کردند.
از سوی دیگر در سالهای قبل مشکلی با نام «Wangiri Fraud» یا «Wangiri Scam» برای اپراتورها به وجود آمده است که در آن مهاجم یک سری شماره های ویژه یا پرمیوم (premium) تهیه و از آنها به طور رندوم به شماره های سرتاسر دنیا تماس هایی را برقرار و بلا فاصله قطع می کند تا یک تماس از دست رفته (Missed Call) در گوشی قربانی مشاهده شود.
کلاهبرداری در این روش اینگونه است که کلاهبرداران ابتدا یک تماس کوتاه با مشترک برقرار کرده و به سرعت قطع می کنند اما تعداد زیادی از مشترکان تلفن همراه عادت دارند بعد از هر تماس ناموفق، مبادرت به برقراری تماس با فرد تماس گیرنده کنند؛ به سبب آن که این تماس ها از سرشماره های بین المللی برقرار می شود، بمحض تماس هزینه های سنگینی به مشترک ایرانی تحمیل می شود.
در همین رابطه اپراتور اول تلفن همراه باردیگر درباره ی این مساله به مشترکان خود هشدار داده و اعلام نموده است در صورت مشاهده تماس از طرف شماره های ناآشنا و نامتعارف از خارج از کشور، از برقراری تماس با آنها جداً اجتناب کنند، چونکه تماس با این شماره ها می تواند هزینه زیادی را به آنها تحمیل کند.
اهمیت فناوری اطلاعات و ارتباطات در برنامه هفتم توسعه همچون مهم ترین اخبار انتشار یافته در هفته گذشته بود. علی اصغر انصاری - معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزیر ارتباطات در یک نشسته خبری بیان کرد برنامه ششم توسعه بر طبق گزارش ها فقط ۳۳ درصد بصورت کل احکام اجرا شد و بیش از ۶۶ درصد احکام اجرا نشد؛ بدین سبب لطمه شناسی کردیم که چرا در مدت زمانی که برنامه را می نویسم و سیاست های آنرا ابلاغ می نماییم، ایده ها عالی است اما در عمل اجرا نمی شود.
او معتقد می باشد یکی از دلیلهای آن این است که پروژه ها مشکل تامین مالی دارند که یک عامل بسیار مهم است؛ بدین سبب یکی از رویکرد های مهم در برنامه هفتم توسعه مشارکت در اجرای پروژه های بوسیله بخش خصوصی است. به عبارتی دولت الزام دارد برای اجرای احکام با بخش خصوصی همکاری کند. اقتصاد دیجیتال سه لایه دارد و مقرر است بر طبق برنامه هفتم توسعه ۷۰ درصد احکامی که مربوط به ماست را بوسیله بخش خصوصی و ۳۰ درصد را از منابع دولتی اجرا نماییم، بدین سبب تا حد ممکن پروژه های اصلی خودرا با مشارکت بخش خصوصی دنبال می نماییم.
منبع: mihost.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب