راهیابی دانش بنیان های ایرانی به مرحله نیمه نهایی رویداد رقابت نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۳
می هاست: به گزارش می هاست، دو شرکت دانش بنیان ایرانی موفق شدند به مرحله نیمه نهایی رقابت «سوپرنوا» نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۳ راه پیدا کنند و درصورت موفقیت و راهیابی این دو شرکت به مرحله بعدی، زمینه برای جذب سرمایه گذار و ورود محصولات آنها به بازار جهانی فراهم می شود.
به گزارش می هاست به نقل از ایسنا، همزمان با برگزاری نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۳، رقابتی تحت عنوان سوپرنوا (Supernova) برگزار می گردد که فرصتی برای معرفی نوآوری های پیشگامانه استارت آپ ها و تعامل آنها با سرمایه گذاران از سراسر جهان است.
رقابت سوپرنوا که ۲۰۲۳ از تاریخ ۲۴ تا ۲۸ مهر در مرکز تجارت جهانی در دبی برگزار می شود، در دسته بندی های مختلفی برگزار می گردد که در هر بخش، جایزه ۸ هزار دلاری به تیم منتخب اعطا می شود. در نهایت هم یک استارت آپ که چشمگیرترین دستاورد را در این رقابت به معرض نمایش گذاشته است، بعنوان قهرمان نهایی و برنده جایزه ۱۰۰ هزار دلاری سوپرنوا معرفی می شود.
در این رویداد رقابتی دو شرکت ایرانی موفق شدند به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کنند. دو نماینده ایران در مرحله نیمه نهایی، امروز و فردا به رقابت با سایر شرکت کنندگان می پردازند.
یکی از این شرکت ها در حوزه امنیت سایبری فعال است. در سالهای اخیر، حملات مبتنی بر تقلید رفتار کاربر که توسط بات های اینترنتی اتفاق می افتد، افزایش قابل توجهی داشته است. این حملات و صدمه های ناشی از آن می تواند هزینه های جبران ناپذیر مالی و اعتباری برای کسب و کارها به وجود آورد.
این شرکت از کسب وکارهای آنلاین در مقابل حملات خودکار اینترنتی محافظت کرده و با کمک هوش مصنوعی و چالش های کاربردپذیر، از صدمه های مالی و اعتباری ناشی از این حملات جلوگیری می کند. با استفاده از سرویسهای هوشمند و با کمک هوش مصنوعی و چالش های فنی، کاربر واقعی از ربات یا درخواست مخرب تشخیص داده می شود. در هر درخواست، بیشتر از ۱۵۰ خصوصیت از رفتار درخواست دهنده، استخراج و به وسیله سیستم هوش مصنوعی تحلیل می شود.
امیرحسین سیدی، مدیرعامل یکی دیگر از شرکتهای دانش بنیان اظهار داشت: دو محصول در این نمایشگاه معرفی کردیم که هر دو محصول، مکمل همدیگر هستند. دستگاه اول، کار جداسازی پیوندک را بدون دخالت دست و به صورت کاملا خودکار انجام می دهد. در این دستگاه، از فناوری پردازش تصویر استفاده شده است که به صورت خودکار، جوانه را تشخیص داده، به شکل صحیح برش زده و از درخت جدا می کند.
وی ادامه داد: دستگاه دوم هم با فناوری پلاسما کار می کند که اصطلاحا آنرا دستگاه جوش پیوند نامگذاری کرده ایم. اشعه پلاسما، از راه تحریک شیره نباتی یا صمغ گیاه، پایه و پیوندک را به همدیگر متصل می کند و جوش پیوند اتفاق می افتد.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، سیدی تصریح کرد: با کمک این دو دستگاه، کار جداسازی پیوندک به صورت خودکار انجام شده و جوش پیوندک به پایه اصلی هم به سرعت صورت می گیرد. روش صحیح جداسازی در این دستگاه سبب می شود که عمر پیوندک هم افزایش پیدا کند. با جوش سریع پیوندک به پایه اصلی، هوای خشک داخل آوندها نمی گردد. در عین حال، اشعه پلاسما کار میکروب زدایی و آفت زدایی را هم انجام می دهد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اظهار نمود: این درحالی است که برخی آمارها نشان می دهند، سالانه در کشور حدود ۶۰ درصد از پیوندها ناموفق هستند. جداسازی نامناسب پیوندک به صورت دستی، آلودگی های ناشی از پیوند به صورت دستی، بحث خشکی هوا و صدمه به آوندها، علل محیطی یا شرایط خاص، از علت های اصلی نگرفتن پیوندها هستند.
منبع: mihost.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب