توشیبا خصوصی می شود
به گزارش می هاست، پیشنهاد موفقیت آمیز صندوق سرمایه گذاری خصوصی «ژاپن اینداستریال پارتنرز» برای خرید توشیبا به مبلغ دو تریلیون ین (۱۳.۵ میلیارد دلار)، به فعالیت ۷۴ ساله این شرکت بعنوان یک شرکت سهامی عام خاتمه می دهد.
به گزارش می هاست به نقل از ایسنا، توشیبا که قدمتش به سال ۱۸۷۵ بر می گردد، اعلام نمود کنسرسیومی که در راس آن، «ژاپن اینداستریال پارتنرز» قرار دارد، حالا ۷۸.۶۵ درصد از سهام این شرکت را در اختیار دارند. این موقعیت، راه را برای این صندوق سرمایه گذاری هموار می کند تا سهامداران دیگر را برای فروش سهمشان تحت فشار قرار داده و کنترل کامل این شرکت را به دست بگیرد.
خروج توشیبا از بازار سهام توکیو، به یک دهه پرآشوب در این شرکت که با رسوایی، ضرر فلج کننده و درگیری با سهامداران کنشگر روبرو شد و توانایی این شرکت برای نوآوری را ضعیف کرد، پایان می دهد.
بر اساس گزارش بلومبرگ، با این وجود، مشکلات مدیریتی توشیبا امکان دارد همچنان ادامه پیدا کند. وام دهندگان توشیبا، خواهان نقش برجسته گورو یاناسه، مدیرعامل برکنار شده این شرکت در مدیریت توشیبا شده اند. یاناسه اوایل سال جاری از سمت خود کناره گیری کرد تا مسئولیت در ارتباط با ادعاهای هزینه های سرگرمی نامناسب را برعهده بگیرد. اما وی در فراهم کردن زمینه توافق خصوصی سازی توشیبا، نقش سازنده ای داشته و در کسب و کار نیروی هسته ای این شرکت، صاحب تجربه است.
توشیبا که یک تولیدکننده بزرگ در صنعت هسته ای ژاپن است، در مارس سال ۲۰۲۲ از سونامی که سبب از کار افتادن سه راکتور در فوکوشیما واقع در شمال شرقی ژاپن شد، صدمه دید. توشیبا در برچیدن نیروگاه هسته ای دای ایچی فوکوشیما که انتظار می رود چند دهه به طول بینجامد، مشارکت دارد. شرکت "وستینگ هاوس" که بازوی هسته ای آمریکایی توشیبا است، بعد از سال ها ضرردهی و به دنبال افزایش هزینه های ایمنی، در سال ۲۰۱۷ اعلام ورشکستگی کرد.
برند توشیبا که زمانی برای دستگاههای خانگی، لپ تاپ ها، باتری ها و تراشه های کامپیوتری شناخته شده بود، هدف سهامداران کنشگر خارجی قرار گرفت. همچنین، رسوایی حسابداری در سال ۲۰۱۵ که شامل دستکاری چند ساله حساب ها بود، شهرت این شرکت را مخدوش کرد.
منبع: می هاست
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب