راه های خرید نقره برای سرمایه گذاری

راه های خرید نقره برای سرمایه گذاری می هاست: میتوانبد با خرید تسبیح نقره جهت هدیه دادن علاوه بر کاربردب بودن خود یک نوع سرمایه گذاری محسوب میشود


سرمایه گذاری در شمش نقره،  چرا؟رابرت کیوساکی دلایل خرید نقره را توضیح میدهد:


تیم ترجمه كافه سیلور


نویسنده کتاب پدر پولدار پدر فقیر، رابرتکیوساکی، بازگشته است تا دلایلی را بیان کند که چرا سرمایه گذاران باید نقره بخرند. پدر پولدار پدر فقیر کتابی است که در سال 1997 توسط کیوساکی و شارون لچتر نوشته شده است. بیش از شش سال است که در فهرست پرفروش ترین های نیویورک تایمز قرار دارد. بیش از 32 میلیون نسخه از این کتاب به بیش از 51 زبان در بیش از 109 کشور فروخته شده است.

او روز پنجشنبه در پلتفرم رسانه اجتماعی X یعنی همان توییتر با تکرار اینکه نقره "بهترین معامله برای سرمایه گذاری" است، نوشت:

نقره همچنان 50 درصد پایین‌تر از بالاترین قیمت تاریخ، مورد تقاضای خودروهای برقی و دیگر صنایع می باشد. نقره دومین کالای پر مصرف بعد از نفت است. نقره برای قرن ها پول بوده است. با این حال بیشتر مردم ترجیح می دهند دلارهای بدون پشتوانه را پس انداز کنند. این واقعا ناراحت کننده است.



در زمان نگارش این مقاله، قیمت هر اونس نقره 24.22 دلار می باشد.

کیوساکی مدت زیادی است که به سرمایه گذاران توصیه می کند نقره بخرند. او طلا و نقره را پول خدا می نامد، در حالی که دلار آمریکا پول جعلی است، زیرا توسط دارایی های سخت پشتیبانی نمی شود و در واقع بدون پشتوانه است.



در اوایل این ماه، نویسنده مشهور کیوساکی از سرمایه گذاران خواست تا قبل از تمام شدن نقره، نقره بخرند، شمش نقره یکی از بهترین سرمایه گذاری های فعالان اقتصاد می تساند باشد. وی با تاکید بر اینکه فلز گرانبها در حال رشد است، خاطرنشان کرد: نقره به عنوان یک سرمایه گذاری بلندمدت نسبت به طلا معامله بهتری می باشد زیرا به دليل قیمت آن همه می توانند آن را بخرند.
 

 همچنین میتوانبد با خرید تسبیح نقره جهت هدیه دادن علاوه بر کاربردب بودن خود یک نوع سرمایه گذاری محسوب میشود

 

سرمایه گذاری در نقره در شرایط رکودی بهتر است؟

اکثر افراد جامعه سعی در سرمایه گذاری در طلا را دارند و کمتر اشتیاقی برای سرمایه گذاری در نقره دارند.

 دلیل آن هم عدم آگاهی از بازار نقره است. طلا و نقره جزو فلزات گرانبها هستند و در طول تاریخ یکی از ابزار‌های ذخیره ارزش بوده‌اند. این فلزاتِ با ارزش، تفاوت‌هایی دارند.

یکی از این تفاوت‌های اساسی در این دو، میزان مصرف آن‌ها در صنعت است. طبق بررسی‌های انجام شده حدود 57 درصد نقره تولیدی در صنایع مصرف می‌شود اما تنها حدود 12 درصد از طلای استخراج شده

در صنعت مصرف می‌شود که سهم بزرگی از آن هم در جواهرسازی است.

در شرایطی که رکود پیش می‌آید، میزان مصرف نقره در واحد‌های صنعتی به دلیل کاهش تولید ناشی از رکود کاهش می‌یابد.

با کاهش میزان تقاضا برای نقره از طرف صنایع، قیمت آن کاهش می‌یابد. در نتیجه بهترین زمان برای سرمایه گذاری در نقره در اوج دوره رکود اقتصادی است.

 با رونق گرفتن اقتصاد و افزایش تولید صنایع، تقاضا برای نقره افزایش خواهد یافت و این افزایش تقاضا ، منجر به افزایش قیمت نقره خواهد شد.

 

نویسنده کتاب پدر پولدار پدر فقیر، رابرت کیوساکی دلایلی را گفته است که چرا سرمایه گذاران باید به خرید نقره فکر کنند. او تاکید کرد که با وجود مقرون به صرفه بودن شمش های نقره، اکثر مردم متاسفانه همچنان ترجیح می‌دهند «دلارهای تقلبی را پس‌انداز کنند».

 

راه‌های خرید نقره برای سرمایه گذاری

به‌طوری کلی در ایران، مردم می‌توانند به سه روش مختلف در نقره سرمایه‌گذاری کنند:

خرید و فروش نقره

اولین روش، خرید و نگهداری فیزیکی نقره است. شما می‌توانید نقره به صورت سکه، گرمی یا سایر قطعات فلزی خریداری کنید و آن را به عنوان سرمایه‌گذاری در دست داشته باشید. در این روش، نقره به عنوان یک دارایی فیزیکی قابل لمس مورد استفاده قرار می‌گیرد. خرید و فروش نقره توسط بسیاری از فروشندگان به صورت فیزیکی و مجازی انجام می‌شود.

خرید نقره در بازار بورس ایران

روش دوم سرمایه‌گذاری در نقره در ایران، خرید نقره در بورس کالای ایران است. قراردادهای نقره همانند قراردادهای سایر سرمایه‌گذاری‌ها هستند و به شما امکان می‌دهند بدون داشتن نقره فیزیکی، در بازار بورس، تجارت کنید.

صندوق سرمایه گذاری نقره‌

صندوق سرمایه‌گذاری نقره یک نوع سرمایه‌گذاری است که به شما امکان می‌دهد به صورت غیرمستقیم در بازار نقره سرمایه‌گذاری کنید. در این حالت، شما سهام یا واحدهای سرمایه‌گذاری خود را در صندوق خریداری می‌کنید و سرمایه شما توسط مدیریت صندوق برای سرمایه‌گذاری در صنعت و بازار نقره استفاده می‌شود. این صندوق به شما امکان دسترسی به بازار نقره را فراهم می‌کند بدون اینکه خودتان نیاز به خرید و نگهداری نقره فیزیکی داشته باشید.

قبل از سرمایه‌گذاری در نقره در ایران، تحقیقات کافی و مشورت با مشاوران مالی حرفه‌ای پیشنهاد می‌شود. چرا که عوامل مختلفی مانند نوسانات قیمت، اقتصاد کشور و شرایط بین‌المللی نیز بر روند سرمایه‌گذاری در نقره تاثیر می‌گذارند.

خرید نقره برای سرمایه گذاری

مزایای خرید نقره برای سرمایه گذاری

اقتصاد یک دستگاه یکپارچه و ارگانیک است؛ به این معنی که هر تغییری در آن و اجزایش، دیگر عناصر موجود را نیز تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. برای مثال بالارفتن قیمت نفت در جهان می‌تواند قیمت طلا را نیز افزایش دهد و با بالارفتن قیمت طلا شاید شاهد افزایش قیمت گندم باشیم. طبیعتاً نقره نیز به عنوان یکی از عناصر موجود در اقتصاد، تحت‌تأثیر نوسان قیمت دیگر اجزا قرار دارد؛ اما این به این معنی نیست که میزان تغییر آن دقیقاً مشابه دیگر عناصر است. به طور خلاصه مزایای سرمایه گذاری در نقره عبارت‌اند از:

  • یکی از نکات حائز اهمیت درباره نقره، عدم حضور حباب قیمتی‌ای است که عموماً قیمت طلا را دستخوش تغییر می‌کند. حباب قیمتی به طور ساده، مجموع عواملی است که سبب می‌شود طلا با قیمتی متفاوت از ارزش ذاتی‌اش در بازار معامله شود. برای اطلاعات بیشتر می‌توانید این نوشته را بخوانید: حباب طلا چیست؟
  • از سوی دیگر، قیمت نقره در مقایسه با طلا بسیار پائین است؛ بنابراین شما با مبلغ بسیار پایین‌تری می‌توانید شروع به سرمایه گذاری کنید. این موضوع ریسک سرمایه گذاری روی نقره را بسیار کم می‌کند.
  • بسیاری پیش‌بینی می‌کنند که انبارهای ذخیره نقره در راه‌اند. با افزایش تقاضای نقره از سوی بخش صنعتی،‌ ممکن است دولت‌ها به سمت ذخیره‌سازی نقره پیش بروند. اگر این اتفاق بیفتد، قیمت نقره به دلیل این تقاضا دوباره افزایش قابل‌توجهی را تجربه خواهد کرد.

 

 دسته بندی محصولات کافه سیلور (نقره)

  1. جواهرات
  2. نقره
  3. عمده فروشی نقره
  4. بنکداری نقره
  5. گردنبند نقره
  6. شمش نقره
  7. دستبند نقره
  8. پابند نقره
  9. انگشتر نقره
  10. گوشواره نقره
  11. تسبیح نقره
  12. ست نقره
  13. نیم ست نقره
  14. پیرسینگ
  15. حلقه نقره
  16. طلا
  17. آموزش ساخت نقره

 

632
0.0 از 5
1402/06/09
21:03:03
تگهای خبر: رپورتاژ , آموزش , خودرو , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
هاست و دامین

هاست و دامین

mihost.ir - حقوق مادی و معنوی سایت می هاست محفوظ است

می هاست

هاست ارزان