اشتباهاتی که نباید هنگام استفاده از گوشی اندرویدی انجام داد

اشتباهاتی که نباید هنگام استفاده از گوشی اندرویدی انجام داد به گزارش می هاست اشتباهاتی هنگام استفاده از گوشی های اندرویدی وجود دارد که امکان دارد به کلاهبرداران برای نصب بدافزار و باج افزار کمک کند و برای پیشگیری از این اتفاق، لازم است از این اشتباهات خودداری کنید.


به گزارش می هاست به نقل از ایسنا، اگر از یک تلفن اندرویدی استفاده می کنید، توجه به آنچه دانلود می کنید و برنامه هایی که به اطلاعات خصوصی شما دسترسی دارند، مهم می باشد. اندروید بعنوان محبوب ترین سیستم عامل گوشیهای هوشمند در جهان، توجه هکرها، کلاهبرداران و تبلیغ کنندگان را به خود جلب می کند. به غیر از بدافزار، برنامه های بی شماری وجود دارند که با نمایش مداوم تبلیغات درآمدزایی می کنند و سبب کاهش سرعت گوشی می شوند. وبسایت گجت نیوز به اشتباهاتی که هنگام استفاده از تلفن های اندرویدی به کلاهبرداران کمک می نماید، اشاره نموده است.
نگه داشتن نرم افزارهای bloatware هنگام خرید گوشی جدید
نرم افزارهای Bloatware (نرم افزارهایی که در ازای کارایی و سود اندک، فضا و منابع زیادی را مصرف می کنند) به آسانی فضا را اشغال می کنند و حتی امکان دارد سبب ایجاد مشکلات پایداری شوند. در صورت امکان، همیشه بلافاصله بعد از خرید یک گوشی جدید، آنها را از گوشی حذف کنید. همچنین، بعضی از برنامه های کمتر شناخته شده به اجبار روی گوشی نصب می شوند که می توانند تبلیغات نشان دهند، دستگاه شما را ردیابی کنند و حتی فهرست مخاطبین شما را بدزدند.
ایمن نکردن گوشی اندرویدی در مقابل سرقت
هر زمان که یک تلفن هوشمند اندرویدی جدید خریداری می کنید، سرویس Google's find device را فعال کنید. این به شما کمک می نماید گوشی خویش را در صورت گم شدن یا دزدیده شدن ردیابی کنید. چونکه سارقان دیگر فقط به دستگاه شما علاقه ندارند، بلکه مشتاق به سرقت اطلاعات شما هم هستند. همچنین، با تغییر تنظیمات، صفحه قفل را ایمن کنید تا هیچ کس نتواند بدون وارد کردن رمز عبور، داده تلفن همراه را غیرفعال کرده و یا دستگاه را خاموش کند.
بررسی نکردن فهرست برنامه های دانلودشده در تنظیمات
مرور فهرست برنامه های دانلودشده در تنظیمات را به یک عادت تبدیل کنید. خیلی از بدافزارها یا جاسوس افزارها وجود دارند که آیکونی ایجاد نمی کنند و به آسانی داخل گوشی شما پنهان می شوند. بررسی کل فهرست برنامه های دانلودشده امکان دارد به شما کمک نماید برنامه های ناشناخته را شناسایی کنید.
عدم حذف برنامه های قدیمی یا استفاده نشده
اگر مدتی است از برنامه ای استفاده نکرده اید، بهتر است آنرا حذف کنید. همینطور اگر بعضی از برنامه های قدیمی در گوشی شما وجود دارد، آنها را هم حذف کنید. نگه داشتن برنامه های قدیمی یا استفاده نشده صرفاً حافظه را اشغال می کند و همینطور از آنجاییکه این برنامه ها به روز نمی شوند، امکان دارد سبب بروز بدافزار شوند.
استفاده از رمز عبور یکسان برای حساب گوگل و بروزرسانی نکردن
همیشه رمز عبور حساب گوگل خویش را به صورت دوره ای تغییر دهید. تغییر رمز عبور از شما در صورت نقض حریم خصوصی محافظت می کند.
اجازه نصب برنامه های شخص ثالث از منابع ناشناس
به شدت سفارش می شود که امکان نصب برنامه را از منابع ناشناس در منوی تنظیمات غیرفعال کنید. این گزینه از نصب مخفیانه برنامه ها و همینطور از نصب برنامه های منابعی غیر از گوگل پلی جلوگیری می کند.
استفاده از فایل های APK برای نصب برنامه ها
اگر نمی دانید فایل های APK چگونه کار می کنند، بسیار سفارش می شود که برنامه ها را فقط از فروشگاه گوگل پلی دانلود کنید. برنامه های زیادی وجود دارند که در گوگل پلی یافت نمی شوند و باید با دانلود فایل APK نصب شوند. با این وجود، این کار خطرات خاص خویش را دارد، چونکه این برنامه ها توسط گوگل تأیید نشده اند.
نخواندن شرایط و ضوابط، مجوزها پیش از دانلود برنامه ها
خواندن مجوزهای مورد نیاز و شرایط را پیش از دانلود یک برنامه، به یک عادت تبدیل کنید. هر زمان که برنامه ای مجوزهای بیش از اندازه درخواست می کند، باید صحت برنامه را زیر سوال ببرید. بعنوان مثال، یک برنامه برای عوض کردن صفحه گوشی، امکان دارد به دسترسی به گالری شما نیاز داشته باشد، اما نباید برای دسترسی به دفترچه تماس یا میکروفون شما درخواست دهد.



624
0.0 از 5
1400/08/24
23:50:14
تگهای خبر: اندروید , تلفن همراه , ردیاب , سایت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
هاست و دامین

هاست و دامین

mihost.ir - حقوق مادی و معنوی سایت می هاست محفوظ است

می هاست

هاست ارزان